L' agència AFIC >> Salutacions des de la alcaldia

Des de l'Alcaldia volem fer arribar una afectuosa salutació a totes les persones que, directa o indirectament, formen el món del comerç. I, molt especialment a tots aquells que dediquen la seua vida i els seus millors esforços a açò que diuen 'comerç urbà' que de xicotet només té el nom.

Aqueix comerç urbà és un instrument fonamental en la vertebració de la societat per constituir un punt de trobada i de referència entre els veïns, i qualsevol esforç que des d'aquesta alcaldia es faça en la seua defensa i promoció serà poc.

Fem públic el nostre compromís en favor del comerç urbà i ens enfrontarem amb totes les nostres forces a tots aquells projectes que representen una amenaça per a la seua supervivència.

És una tasca que no podem fer a soles i necessitem de l'ajuda i col·laboració, no solament dels comerciants, sinó de tot el veïnat que a la llarga es vorà beneficiat si el petit comerç resisteix i sobreviu. Pensar en l'existència de pobles o barris sense comerços ens retorna una imatge massa trista.

Ens posem a la disposició de tot el mon del comerç perquè ens proposen iniciatives, idees o les accions necessàries per a la seua defensa, doncs la seua existència a tots ens beneficia.

Jesús Borràs i Sanchis
Alcalde de Manises

 

© 2015 - Ayuntamiento de Manises - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball